Vores mission er at sætte fokus på Lolland som fødevareregion og tilbyde gastronomisk oplevelser med rod i egenproducerede råvarer, hjemmebrygget øl og lokalt producerede produkter. Oplevelser der skabes i vores fantastiske rammer her i den ombyggede originale hestestald på Søllestedgaard Gods med udkig over vores kæmpe økocertificerede køkkenhave og tilhørende marker.
Vi vil gerne vise, at man kan skabe en høj grad af selvforsyning med målrettet indsats uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det giver mening for klimaet når fødevarer ikke skal fragtes over lange afstande eller flyves ind fra det store udland. Og det kan smages.
Vi har indenfor ganske få kilometer adgang til såvel lokalt kød, fisk, fjerkræ & vildt samt økologiske æg. Vi samarbejder med udvalgte producenter af lokale vine, bælgfrugter, koldpresset most, mel, honning (cider fjernes) frugt & saft. Og så dyrker vi selv et stort udvalg af spislige blomster, mikrogrønt, krydderurter, salater, kartofler, beder, kål, mirabeller og masser af tomater i et væld af farver & former.
Når vi brygger øl aftager små nærtliggende kvægproducenter vores overskudskorn – masken – til deres dyr. Vi køber dyrene når de skal slagtes og opskærer selv. Kødet indgår i vores menuer, men kan også købes udskåret eller hakket fra gårdbutikken.